Dragi prieteni,
 
Dragostea pentru câini, suflete devotate și sincere, și experiență acumulată lucrând că
instructor de dresaj din 1988, au dus la ideea ,,Belka”- o scoală de dresaj canin pliată pe
necesitatea stabilirii unui echilibru în relația ,,om-câine”.
Cu trecerea anilor, câinele a trecut de la statului de animal, înlănțuit în spatele casei, la cel de membru al familiei.
Vazandu-se pus în fața interacțiunii cu o ființă ce are o personalitate aparte, în cele mai multe cazuri, omul nu reușește o comunicare eficientă cu aceasta.
Astfel Belka, guvernată de respect și dragoste față de câini, își dorește să vină în întâmpinarea acestor probleme, oferind o atenție deosebită atât nevoilor omului, cât și a câinelui, având că obiectiv principal găsirea unei armonii în interacțiunea partenerilor.
Ideea numelui ,,Belka” vine de la cățelușa care a zburat în spațiul cosmic și care s-a întors pe pământ. Am considerat că este o supraviețuitoare, la fel cum consider și școala care îi poartă numele.
Aș dori să vă asigur că înțeleg și îmi asum cu mare responsabilitate încrederea pe care mi-o acordați, lăsând sfaturile, indicațiile propunerile mele să vă călăuzească pașîi în relația cu patrupedul dumneavoastră.
 
Scopul ,,Belka” este acela de a fi mediator în relația om-câine, ascultând și înțelegând nevoile ambilor parteneri, găsind o formulă mediană de interacțiune eficientă între cele două ființe, fizic diferite, spiritual atât de asemănătoare, căci până la urmă nevoile partenerilor se rezumă la cele sufletești dragoste, înțelegere, ascultare, devotament, sinceritate… .
 
De ce să alegem Belka?
Pentru că facem totul din pasiune?
Cunoaștem problemele pe care le întâmpinați precum și nevoile cățeilor și încercam să creăm o relație armonioasă prin care să vă bucuirati unul de celălalt.
La cursurile noastre de dresaj implicăm și proprietarii cățeilor.
Cunoaștem perioadele de creștere a cățeilor și utilizăm metode adecvate vârstei.
 
Probleme vechi, soluții noi…
De-a lungul timpului problemele au rămas aceleași, dar noi am reușit prin metode moderne să rezolvăm dificultățile.
 
Mediul urban este greu de înțeles pentru cățelul dumneavoastră și are nevoie de adaptare, respectiv fiecare perioadă de creștere să fie înțeleasă de către noi.
O creștere corectă este esențială.
 
Învățam și ne relaxăm
Ne bazăm pe metode noi, metode motivaționale, precum și stimulative, adaptate fiecărui
cuplu în parte.
Avem experiență vastă în domeniu și considerăm că împreună ajungem la rezultatele dorite.
De mult îmi tot puneam o întrebare ,,Care e cel mai bun dresaj?,,
Răspunsul a fost unul simplu ,,Acela de care sunteți mulțumiți!”